Presidente El Gran Ron del Caribe 15 år 40%

Presidente El Gran Ron del Caribe 15 år 40%

389,00 DKK

På lager

Kort Beskrivelse

Vanilje, abrikos og appelsin, stor sødme. Lang og krydret eftersmag

Info

Dyrkning Traditionel
Flaskestørrelse 70 cl

Beskrivelse:

José Julián Martí Pérez ( født d. 28. januar 1853 – død. d. 19. maj 1895) var og er fortsat en cubansk nationalhelt og en vigtig figur i den latinamerikanske litteratur. I sit korte liv nåede han at bære mange ’hatte’. Han var blandt andet digter, essayist, journalist, revolutionær filosof, oversætter, professor, forlægger, og politisk teoretiker, og han var ligeledes en del af de cubanske frimurere.
Gennem sin litteratur og politiske aktivitet, blev han et symbol på Cubas kamp for uafhængighed mod Spanien i det 19. århundrede. Han blev efter sin død omtalt som " Apostel for den cubanske uafhængighedskrig", og han viede sit liv for at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba. Han blev dræbt af spanske soldater under ”The Battle of Dos Ríos”, og hans død blev startskuddet til kampen for et uafhængigt Cube for mange cubanske revolutionære men også for de cubanere, som tidligere havde været tilbageholdende i kampen for et frit Cuba.
’Presidente’ er en suveræn rom, af højeste kvalitet, skabt af cubanske rom maestros i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død.

Duft: Vanilje, abrikos marmelade, brunfarin

Smag: Vanilje, abrikos og appelsin, stor sødme.

Eftersmag: lang og kydret.


70 cl.