Barbadillo Pedro Ximenez Extra Rich

Barbadillo Pedro Ximenez Extra Rich

119,00 DKK

På lager

  • Køb 6 for 107,00 DKK pr. stk. og spar 11%

Kort Beskrivelse

En sød sherry lavet på Pedro Ximénez-druer som er tørrede i solen. Farven er mørk næsten mahogni. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer.

Info

Dyrkning Traditionel
Flaskestørrelse 75 cl
Land Spanien
Type Sherry

Beskrivelse:

En sød sherry lavet på Pedro Ximénez-druer som er tørrede i solen. Farven er mørk næsten mahogni. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. Til dessert.

Firmaet Barbadillo blev grundlagt i 1821, da Don Benigno Barbadillo efter et ophold på tyve år i Mexico kom tilbage til fødebyen. Sammen med et andet medlem af Barbadillo-familien købte han vinejendommen Bodega del Toro - en af perlerne i den andalusiske arkitektur. Helt fra begyndelsen stillede man hos Barbadillo klare kvalitetsmål. Efter nu næsten 200 års virke er firmaet stadig i familien Barbadillos hænder under ledelse af Don Antonio P. Barbadillo - i området anerkendt som en af de bedste vinmagere med mere end 50 års erfaring.

Barbadillo ejer ca. 500 ha. vinmarker med druen Palomino Fina fordelt på to ejendomme Gibalbin og Santa Lucia begge i Jerez Superior-distriktet, som anses for at være det bedste område. Det gør Barbadillo at være 60% selvforsynende. Resten af druerne købes hos faste udvalgte vinbønder. Selve Bodegaen ligger ved "Santiago-slottet" og er udstyret med de mest moderne tekniske faciliteter som f.eks. temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Selvom Barbadillo er særlig stolt af sine lyse, lette og tørre sherryer af typen Manzanilla - Sanlúcar-områdets specialitet, producerer man alle Sherry-typer