Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel 2014

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel 2014

210,00 DKK

På lager

  • Køb 6 for 189,00 DKK pr. stk. og spar 10%

Kort Beskrivelse

En perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig let krydret eftersmag.

Info

Alkohol 14,5
Årgang 2014
Druetyper Zinfandel
Dyrkning Traditionel
Flaskestørrelse 75 cl
Land USA
Områder Californien
Underområder Sonoma
Type Rødvin

Beskrivelse:

 Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver winemakerne de bedste betingelser når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang du smager dem - og mange år fremover.”

Druesammensætningen er 88% Zinfandel, 7% Syrah, 3% Petite Sirah, 1% Carignan og 1% Merlot druer fra Mendocino og Sonoma County i Californien, USA.

Vinen har været lagret på små franske og amerikanske egetræsfade (18% nye).

Det er en elegant og fyldig vin med meget flot farve, intens frugtagtig duft samt en helt fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af ceder træ. Vinen har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig let krydret eftersmag.