Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay 2016

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay 2016

210,00 DKK

På lager

  • Køb 6 for 189,00 DKK pr. stk. og spar 10%

Kort Beskrivelse

BEDST SÆLGENE CHARDONNAY I USA IGENNEM DE SIDSTE 25 ÅR

Info

Alkohol 13,5
Årgang 2016
Druetyper Chardonnay
Dyrkning Traditionel
Flaskestørrelse 75 cl
Land USA
Områder Californien
Underområder Sonoma
Type Hvidvin

Beskrivelse:

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver winemakerne de bedste betingelser når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang du smager dem - og mange år fremover.”

Kendall-Jacksons Vintner’s Reserve Chardonnay har ry for at være en af Californiens absolut bedste Chardonnay’er.

Vinen er produceret af 100% Chardonnay druer, der er dyrket i Monterey, Santa Barbara, Mendocino og Sonoma County i Californien.

Vinen har været lagret ”sur lie” på franske og amerikanske egetræsfade.

Det er en harmonisk og frisk hvidvin med flot farve, delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime, cremet og fyldig, men samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag.