GRATIS levering ved køb over 699,- GRATIS afhentning i butik

Handelsbetingelser

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Nybom Vine ApS cvr nr. 32291880.

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Nybom Vine ApS.

 

Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort eller Mobilpay.

 

Alle priser fra Nybom Vine ApS - på web-adressen www.nybomvine.dk - er inkl. moms.

 

 

Retur og ombytning:

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret.

 

Nybom Vine ApS har dog valgt at yde den ekstra service, at give vores kunder 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen.

 

Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin eller få pengene tilbage, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger.

 

Hvis du returnerer varen til os, skal du forinden aftale det med os. Desuden skal du medsende kopi af faktura. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved leveringen.

 

OBS! Vine købt ”en primeur” / på forsalg tages ikke retur og byttes ikke.

 

Køber du vintilbehør, glas eller lign. på www.nybomvine.dk gælder forbrugeraftalelovens bestemmelser, hvorfor der altid er 14 dages fortrydelsesret, dog undtaget specialfremstillet varer.

 

Købet af disse varer kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen eller returnere varen til Nybom Vine ApS. Varen skal dog returneres inden for 14 dage. Alle udgifter til returnering betales af kunden.

 

Reklamation:

Nybom Vine ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed.

 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Nybom Vine indenfor rimelig tid. Varen kan returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

 

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra Nybom Vine ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Leveringstid er normalt 2-5 dage.

 

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt af Nybom Vine ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Sikkerhed:

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Nybom Vine på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

 

 

Data- og privatlivspolitik

Når du besøger vores side indsamler vi date om dig. Vi indsamler udelukkende data med tre formål, levering og ekspedering af dine vare, markedsføring, og serviceoptimering.

 

Klage

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28

1300 København K

Har du klaget til Datatilsynet, vil de holde dig orienteret om forløbet af sagen og resultatet af klagen. Du kan på www.datatilsynet.dk læse mere om, hvordan du klager og de betingelser, der gælder for din klage.

Inden du klager til Datatilsynet, opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger. Vi kan kontaktes på:

 

Nybom Vine

Algade 12 C

4660 Store Heddinge

Tlf. nr. +45 23 74 45 95

E-mail: mail@nybomvine.dk

CVR nr. 32291880

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Opbevaring

Vi opbevarer kundedate så længe de har en bruger hos os, siden at der er forskel på hvad folk bruger vores side til er det svært at komme med en specifik tidshorisont der gælder for alle der besøger vores hjemmeside.

Du har selv ansvaret for at opdatere de oplysninger, du selv har oplyst os om fx e-mail, telefonnummer med mere. Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge på og gå ind under din profil.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, og hvad du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Et eksempel ville være FB hvor vi ville bruge disse data til at målrette vores annoncer.

Vi sælger aldrig dine oplysninger, men deler dem med danske myndigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Derudover kan vi dele dine oplysninger med vores samarbejdspartnere inden for EU, som er underlagt de samme dataforpligtelser som i Danmark.

Enkelte samarbejdspartnere kan dog være placeret uden for EU, men i så fald sikre vi os at de behandler jeres data ansvarligt.

 

Datasikkerhed

Vi tager alle rimelige foranstaltninger for at holde dine oplysninger sikre.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der berører dig, vil vi kontakte dig hurtigst muligt.