Barbadillo Amontillado Medium

Barbadillo Amontillado Medium

98,00 DKK

På lager

  • Køb 6 for 89,00 DKK pr. stk. og spar 10%

Kort Beskrivelse

Vinen har en flot, brillant, gylden farve og en delikat tør duft. I smagen finder man meget behagelige sødmefulde toner med nuancer af sveske og nødder.

Info

Dyrkning Traditionel
Flaskestørrelse 75 cl
Land Spanien
Type Sherry

Beskrivelse:

Vinen har en flot, brillant, gylden farve og en delikat tør duft. I smagen finder man meget behagelige sødmefulde toner med nuancer af sveske og nødder. Selvom vinen betegnes som medium dry (halvtør), er den både tør og frisk i eftersmagen.

Firmaet Barbadillo blev grundlagt i 1821, da Don Benigno Barbadillo efter et ophold på tyve år i Mexico kom tilbage til fødebyen. Sammen med et andet medlem af Barbadillo-familien købte han vinejendommen Bodega del Toro - en af perlerne i den andalusiske arkitektur. Helt fra begyndelsen stillede man hos Barbadillo klare kvalitetsmål. Efter nu næsten 200 års virke er firmaet stadig i familien Barbadillos hænder under ledelse af Don Antonio P. Barbadillo - i området anerkendt som en af de bedste vinmagere med mere end 50 års erfaring.Barbadillo ejer ca. 500 ha. vinmarker med druen Palomino Fina fordelt på to ejendomme Gibalbin og Santa Lucia begge i Jerez Superior-distriktet, som anses for at være det bedste område. Det gør Barbadillo at være 60% selvforsynende. Resten af druerne købes hos faste udvalgte vinbønder. Selve Bodegaen ligger ved "Santiago-slottet" og er udstyret med de mest moderne tekniske faciliteter som f.eks. temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Selvom Barbadillo er særlig stolt af sine lyse, lette og tørre sherryer af typen Manzanilla - Sanlúcar-områdets specialitet, producerer man alle Sherry-typer